Sverigetouren 2017!

Längtar du efter att få sprida Guds närvaro och kärlek där den behövs som mest?Längtar du efter att förstå mer av Guds enorma kärlek till dig och världen runt omkring? Drömmer du om ett övernaturligt, naturligt, enkelt och spännande liv med Jesus i vardagen? 
Under nio somrar har Pannkakskyrkan rest runt i Sverige på den årliga Sverigetouren och denna sommar är inget undantag – nu är det dags för den tionde! Under sommaren kommer det att finnas möjlighet att hänga på fem olika tourer. Du kan hänga på en vecka, eller fler. Vi är spända och förväntansfulla på allt fint Gud kommer göra i oss och andra, i sommar! Genom åren har vi fått vara med om många glada, utmanande och spännande trosöppnande ögonblick. Tillsammans har vi gått ut i städer och på festivaler med lokala församlingar för att sprida Guds kärlek mitt i ungdomsvärlden på massor av olika sätt. Gång på gång har vi fått se att Guds kärlek håller och är fullt verksam i och genom oss idag. Ibland har det handlat om att be med en person, eller prata, pyssla, hänga, jamma musik eller bara ge en pannkaka till den som vill. Vare sig vi tar en glass på stranden, handlar i butiken eller sitter på ett café så är Gud alltid med oss, och mitt i vår vardag kan och vill Gud använda oss! Grymt eller hur?!
 
Touren är en veckolång missionsresa där du tillsammans med andra Jesus-älskande ungdomar får upptäcka mer av vem Han är och vad han kan och vill göra genom enkla steg tillsammans med Honom. Resan blir en skön blandning av häng på stan, gemenskap, undervisning, praktisk träning, lovsångsmöten, outreach och festkvällar m.m. Till touren får du komma precis som du är – du behöver absolut inte ha någon erfarenhet av något liknande, bara en längtan. Blir du taggad av detta – då ska du anmäla dig till årets Sverigetour! Hoppas vi ses där!